Групата „Имаджин Дрегънс“ (Imagine Dragons) от САЩ ще посети Румъния за първи път идната година за участие в 8-ото издание на фестивала UNTOLD, който ще се проведе в Клуж-Напока, Централна Румъния, от 3 до 6 август, предаде за БТА румънската агенция Аджерпрес.
„Групата от САЩ включи фестивала UNTOLD в своето световно турне през 2023 г. (...) „Имаджин Дрегънс“ означава 10 години успешна кариера; група, която осигурява незабравими спомени на турнета на живо всеки път, с всяка нова песен; впечатляващо портфолио от награди и огромна фен база във всяко кътче на света. През август идната година феновете ще могат да се насладят на „Имаджин Дрегънс“ на живо на фестивала UNTOLD", се казва в съобщение, получено в агенция Аджерпрес.
Абонаментите за 8-то издание на UNTOLD ще бъдат пуснати в продажба в понеделник, 28 ноември.
„Организаторите са подготвили 10 000 абонамента за фенове, които се регистрират на untold.com. Повече от 50 000 души вече са се регистрирали и се надяват да бъдат сред късметлиите, които си осигуряват достъп до един от най-големите фестивали в света“, се казва в прессъобщението.
(Новина, избрана от румънската агенция АДЖЕРПРЕС за публикуване от БТА съгласно договора за сътрудничество между агенциите)