Съдия в Манхатън, САЩ, разпореди рапърите Дрейк и 21 Савидж да спрат да използват фалшиви корици на сп. "Вог" с цел да промотират новия си албум, предаде Ройтерс. 
Съдия Джед Ракоф издаде временна ограничителна заповед по-малко от два дни, след като издателят на списанието "Конде Наст" заведе дело срещу двамата изпълнители.  
Ищецът заяви, че Дрейк и 21 Савидж не са имали разрешение да създадат фалшиво списание, на чиято корица са представени, за да рекламират албума си "Her Loss" или да внушават, че дългогодишната главна редакторка на "Вог" Анна Уинтур ги подкрепя.
Съдията също така намери достатъчно доказателства, че потребителите са били подведени и издателят е бил "непоправимо ощетен".
Заповедта изисква роденият в Торонто Дрейк и 21 Савидж от Атланта да спрат да разпространяват фалшивото списание и корицата, включително в социалните медии. Те също не могат да използват името или образа на Уинтур.
Адвокатите на ответниците не са отговорили веднага на молбите за коментар.
Ракоф насрочи изслушване на 22 ноември, за да обмисли  по-дълго съдебно предписание.
"Конде Наст" твърди, че Дрейк и 21 Савидж са разпространявали фалшивото сп. "Вог" в големи градски райони, с разлепени плакати по улици и сгради.
Издателят, известен също като "Адванс Мегъзин Пъблишърс Инк." (Advance Magazine Publishers Inc), иска обезщетение в размер на минимум 4 милиона щатски долара.