Oтзиви след победата на Левски като гост на Черноморец (Бургас) с 81:70 в среща от петия кръг на Националната баскетболна лига за мъже:
Димитър Ангелов, старши треньор на Левски: "Tежък мач. Ние бяхме под леко напрежение. Изгубихме от началото на сезона всички мачове. Отборът имаше потенциал, но не можахме да разгърнем нашите възможности. Имахме много тежка програма първите три мача - гостувахме на най-добрите отбори. Радвам се, че победихме Бургас, който има добър треньор, добър отбор и добри играчи. Може би ги хванахме малко неподготвени понеже играха в понеделник и бяха леко изморени, но поздравявам моите момчета - играха и се бориха мъжки. Въпреки че и ние имахме контузени играчи те преодоляха болката си. Радвам се ,че се поздравихме с първи успех!"
Златин Георгиев, играч на Левски: "Много хубав мач стана за публиката, интересен. Поведохме отначало, после Бургас се върнаха, но успяхме да задържим разликата и в крайна сметка победихме. Най-накрая успяхме да победим в четвъртия ни мач този силен отбор на Бургас. Особено като гости е трудно да бъдат победени. Това е важна победа и ще ни даде самочувствие за следващите мачове. Предстои ни дерби с ЦСКА. Дано се напълни залата и двата отбора са равностойни. Мисля, че ще стане хубав мач за зрителите. Заради тази атмосфера се  върнах в Левски, откъдето ми започна кариерата, и ще поиграя една-две години още – колкото-толкова и се надявам тук да ми приключи".
Николай Титков, играч на Черноморец: "Втори слаб мач за нас. Надявам се да  вземем поука и това да ни бъде като обеца на ухото. Ние като отбор и треньорският щаб ще направим всичко възможно това да не се повтаря, потретя и да не разочароваме нашият шести играч, който е публиката".
Михаил Капитанов, помощник-треньор на Черноморец: "След такъв мач най-трудно се говори. Тежка загуба за нас. Нашите баскетболисти изглеждаха, като че нямаха желание за победа. Липсваше концентрация, изглеждахме все едно ни няма в залата. Не успяхме за цял мач нито веднъж да поведем в резултата. За първи път имаме по-малко вкарани кошове за две точки от тройките, което не е много често срещано. Ще направим нашите анализи и да разберем защо се стигна до това, и ще вземем спешни мерки".