В околностите на Крива паланка в Република Северна  Македония ще се проведе втората среща, наречена "Коридор  8", организирана от едноименния подкаст, който се излъчва в ЮТюб от декември 2020 година.
„Подкастът "Коридор 8" съществува, за да развива и укрепва връзките между обикновените хора в двете държави, добре дошли са всички добронамерени хора, събирането е  неполитическо и надпартийно, без партийни знамена и символи, няма да говорим за история и текуща политика”, уточни пред БТА един от водещите на подкаста Георги Станков. Всеки от участниците е призован да носи храна и напитки, които да сподели с останалите участници, както беше на първата среща преди година, която се осъществи на територията на България. 
„Тази година сме поканили и представители на институции в двете държави, ще представим и авторската стихосбирка „Неразсъмнали предели” на писателя Миле Неделковски, по чийто роман бе заснет филма „Подгряване на вчерашния обед”, който спечели няколко филмови награди в България през 2002 и 2003 г.", каза Станков.