За заключителния си концерт от поредицата „Утре отново“ Влади Ампов - Графа е избрал сцената на Летния театър в Русе. На 16 септември вечерта там ще прозвучат неговите най-големи хитове, при това в красиви нови версии. В концертите „Утре отново“ Графа използва максимално богатството на звука на акустичните инструменти и това придава още по-богато звучене на музиката му. 
Впрочем турнето на Графа носи името на песента „Утре отново“, която певецът и композитор създаде специално за тв сериала на бТВ „Мен не ме мислете“, излъчването на чийто втори сезон започна вчера вечерта. „Тази песен има ново звучене – инди поп, рок, електро“, казва Графа пред Ladyzone и споделя, че се е върнал към свиренето на китари, което се отразява в песните му. Така се ражда и акустичната, по-нежна версия на парчето, с което Графа ще открие концерта си в Летния театър.  
Публиката ще бъде потопена в истинско музикално вълшебство от майсторско вокално изпълнение и красив китарен звук. Очакват я много красиви споделени моменти, когато прозвучат емблематични лирични песни от богатия му репертоар. Пред феновете си Графа ще разкрие още от себе си като артист, защото в голяма част от песните те ще се наслаждават не само на въздействащия му глас, но и на изпълненията му на китара и пиано. Любими хитове като „Да“, „Утре отново“, „Най-щастливият човек“, „Дим да ме няма“, „Ванилия“,а „Ти грееш“, „Давам всичко за теб“ ще прозвучат в нови версии, а музикалните изненади ще дойдат от някои песни, които Влади Ампов не е изпълнявал на концертите си през последните няколко години. В магията ще се включат и музикантите Борислав Бояджиев - Борче, Венци Трифонов, Александър Обретенов и Мирослав Иванов.
Програмата с акустични версии на най-големите хитове на талантливия певец, изпълнени с много любов и емоция, вече предизвика фурор в Пловдив, Варна и Бургас, като изправи публиката на крака още в началото на концертите. За русенската публика Графа казва, че е най-яката, и затова винаги с удоволствие идва в крайдунавския град. За феновете му в Русе на 16 септември предстои истински музикален празник.
Билетите за концерта на Графа се продават на касата на Драматичния театър и в мрежата на Eventim.