„За мене беше чест да внеса в РИК-Русе, листата на ПП „Има такъв народ“ за 19 МИР. Водач на листата е Ива Митева - юрист по професия, доктор по конституционно право, председател на 45-то и 46-то Народно събрание, заместник-председател на 47-то Народно събрание. Проф. Александър Александров е работил на отговорни позиции в Генералния щаб на БА, Министерство на отбраната и НАТО, главен експертен сътрудник в Комисията по отбрана на Народното събрание. В листата са общинските координатори за област Русе и членове на ПП „Има такъв народ“ от общинската организация“. Това заяви след внасянето на документите на ИТН в Районната избирателна комисия общинският координатор на партията за Русе Таня Нахабедян.
Тя припомни и резултатите от парламентарните избори през 2021 г. и коментира: „Постигнахме тези резултати сами срещу всички, но заедно с вас - вие, които не ни предадохте и продължавате да вярвате в нашата мисия. Не казваме лесно е, казваме заедно!“.
Ива Митева води листа и в София. Откъде ще влезе в парламента, ако се стигне до такава дилема, ще се решава след изборите.
Листата на ИТН:
1. Ива Митева 
2. Александър Атанасов
3. Татяна Нахабедян
4. Ивелин Машков
5. Николай Чанев
6. Стойчо Минков
7. Илиян  Илиев
8. Илиян Игнатов
9. Явор Радев
10. Цанислав Симеонов
11. Тихомир Колев
12. Мартин Илиев