Нова функционалност за корпоративните клиенти на електронното банкиране "Булбанк Онлайн" им дава възможност за мониторинг на финансовите им показатели и сравнителен анализ спрямо пет конкурентни компании на пазара, съобщава "УниКредит Булбанк".
Услугата е вече достъпна в меню Дигитални продукти за всички клиенти юридически лица на банката. В двете подсекции - Анализ на ниво компания и Анализ на ниво индустрия, хората могат да наблюдават движението на финансовите показатели, спрямо най-добрите пет конкурентни компании в сектора и спрямо участниците в различни сектори, въз основа на избрани от тях критерии.
Посредством тази услуга компаниите могат да получават специфични разрези и обобщения на информацията от годишни финансови отчети, както и лесно и бързо да оценят бизнеса си и този на избрани от тях участници на пазара.
Предстоят още значителни разработки в "Булбанк Онлайн", които целят подпомагане на бизнеса с аналитична информация и предоставяне на добавена стойност за участниците на пазара, клиенти на "УниКредит Булбанк", пише в съобщението.