Neverfest, който трябваше да се състои във Варна между 29 и 31 юли, се отменя, съобщиха за БТА организаторите му. Причината е слабият интерес, обясни Дидо Николов, като подчерта, че това лято наистина културният афиш е пренаситен със събития, особено по морето, като много от тях са безплатни и привличат по-лесно публика от техния проект, който не е със свободен вход. 
Това трябваше да е първото издание на феста, но организаторите са амбицирани да го направят следващата година, като закупените билети за 2022-а ще важат и през 2023-а, заяви Николов. Наесен ще бъдат обявени нови дати за провеждането на Neverfest. Решилите да върнат билетите си или да ги заменят за друго събитие от мрежата на Bilet.bg, трябва да се свържат с [email protected]
Фестивалът бе замислен с две сцени в парк Аспарухово, на които в трите дни да се изявяват разнообразни български изпълнители като „Контрол“, P.I.F., D2, Стенли, 100kila, „Керана и космонавтите“, Тутурутка и Филип Аврамов с музикалния спектакъл "Бай Рок" с група „Джинджифил“. Във Варна трябваше да гостува и групата „Cool Den“, след концертите си на "Узана поляна фест" и в Бургас.
Паралелно гостите можеха да видят демонстрации на различни стилове танци, магическо шоу, да вземат уроци по блейдове и скейт, да практикуват аеробика, йога и капоейра, а в арт и крафт зоната да се  отдадат на рисуване, калиграфия, графити.
Замислен като семеен празник през уикенда, Neverfest предвиждаше за децата игри и забавления като футболен дартс, надуваемо родео, викинг игри, джаги, състезания по сумо, скачане с чували и други.