Цените на билетите за полуфиналните и финални мачове от турнира за баскетболната купа на България при жените във Велико Търново заинтересуваха много читатели, които потърсиха информация в редакцията. По този повод се свързахме с директора на великотърновския Дворец на спорта и културата Сергей Данчев. Като организатори на състезанието домакините имат право да определят цените на талоните. А Данчев съобщи блага вест.
„Умувахме и решихме - с един билет от 2 лева ще могат да се изгледат двата полуфинални мача. Две левчета за ден ще дадат възможност на феновете да проследят и двубоите за трето-четвърто, първо-второ място. Ще работи само една каса. Пожелавам успех на „Дунав 8806“! Благодаря за вниманието!“
„Утро“ пък му благодари от името на всички русенски фенове, които ще помагат на „сините феи“ от трибуните на зала „Васил Левски“.
И има защо, тъй като привържениците на „Дунав 8806“ се подготвят отдалеч за обсада на старопрестолния град. Еуфорията напомня времената през 80-те години, когато колона от русенски автомобили и автобуси следваше по петите футболния „Дунав“ при всеки мач на отбора извън Русе.
Времената обаче се смениха, а на мода днес е „Дунав 8806“ с шампионските си амбиции и успехи през последните сезони. С хилядите привърженици до себе си отборът се готви усилено да поднесе поредния си подарък на Русе.