Учителка в детска градина е уволнена от работа, след като двама от нейните възпитаници били сварени голи „да правят секс“ в тоалетна на градината. Кели Машоу, която е работила от 15 години във възпитателни заведения в Мулиша в американския щат Ню Джърси, е била пусната в принудителен отпуск след инцидента от 30 септември.
Според полицейските документи, Машио е заварила двете 5-годишни деца – момиче и момче – голи в тоалетната на класната им стая. Дечицата й казали, че „правят секс“.

Машио незабавно съобщила за инцидента на директора Матю Мацони, който на свой ред се обърнал към полицията и Департамента за младежта и семейството.

Преподавателката веднага била пусната в отпуск, докато тече разследването на полицията. Към момента срещу учителката не са повдигнати обвинения, но в сряда местният Съвет по образованието реши да повдигне обвинения срещу Машио с помощта на държавата и да настоява тя да бъде уволнена.

Около 200 родители изразиха подкрепата си за „обичаната преподавателка“, съобщава Press of Atlantic City. В същия ден Машио написа във Фейсбук: „Наричам учениците „моите деца“, защото в годината, в която ние сме заедно, те не са просто деца в класа ми, те стават част от моето сърце“.