Нежен глас, мек, изключително приятен от АННАМАРИ ОЛА, сякаш идващ от отвъдното. Нещо като тихия Роберт Плант, но понякога звучи джазово. Бавните песни на MESZECSINKA се лееха като пълноводния Дунав. Нищо унгарско, освен че се пее на унгарски език. Малко по малко музиката се завихря, темпото се вдига и гласът на АННАМАРИ ОЛА достига невероятни висоти. Основен инструмент – гусла с чудесен акомпанимент на електрическо пиано - Емил Билярски, бас китара - Саболи Такач, и барабани - Гергей Окож. Унгарка да свири на гусла е малко странно, но АННАМАРИ ОЛА се справя отлично. Иначе музиката на МЕСЕЧИНКА е психоделичен рок и гласът на АННАМАРИ достига нива, които човешки глас рядко постига.

Публиката много се изненада от унгарците отлични профисионалисти. Унгарски цигански напеви, българска народна музика, странно и въодушевяващо - почти настана танцова сбирка. Групата е с 13-годишна история и е концертирала в 25 страни. В България тя се представи още и в градовете Пловдив, София и Добрич.

МАКС КЛУБ РУСЕ е една търсеща формула, уважавана най-вече от младите, които търсят новото, съвременното, оригинално звучащото. Следват пролетно-летните концерти на ПОПОКАТЕПЕТЪЛ - Русе, ЕПИЗОД - София, WHITE WALKERS - Димитровград, соло изявата на акустичния китарист Ангел Кирев, ODD CREW - София, DUSTY ROAD DRIVER – Варна, и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ. След техните последни акорди МАКС КЛУБ РУСЕ ще направи традицоинната си лятна пауза и от 24 септември ще открие есенно-зимния си сезон с познати и непознати музикални групи. Но ако има някой известен и реномиран клубен музикант или група, концертиращи в България през лятото, ще му се предостави подходяща сцена.

МАКС КЛУБ РУСЕ се спонсорира от „Фото BOTEFF“, международния търговец „ОЛИВ БУУСТ“, счетоводно-консултантското предприятие „УНИКО“, американската фирма „МЪРКС ГЛОБАЛ“, производителя на бои „МЕГАХИМ“, националния търговец на авточасти „АУТОХИТ“, търговеца „ДюкяНъ 1002 стоки“, одиторската фирма „БИСИКОМ“. Всички те спомагат на русенци и гости на града да чуят изкуството на българските рок и джаз музиканти, за които малко се пише, но бъдещето във всички случаи е тяхно.