Шест двойки сключиха граждански брак в Русе на вчерашната огледална дата 22.02.2022 година. Едни от първите щастливци бяха Снежана и Петър Ценовски, които си казаха „да“ в Община Русе
„Избрахме датата заради огледалния кармичен кръг. Освен това съпругът ми Петър днес има рожден ден, става на 53 години и се надявам, че така няма да забрави датата, на която подписваме. Надявам се също този ден да ни донесе много щастие“, каза Снежана.
Двамата са заедно от 26 години, имат син на 14 години и си пожелават след време той да ги зарадва с внуци. Щастливата двойка сподели още, че няма конкретна причина да се забавят толкова да сключат брак. За това важно събитие предпочели датата 22 февруари 2022 година, но известно време се колебали и за 3 март 2023 година.
„След толкова много години да се случи официално за нас е прекрасно, пожелавам и на двамата още много години заедно и внуци, разбира се. Ние сме дългогодишни приятели още от училище и за мен е чест да съм кума. Мисля да им организирам купон, гарантирано забавление“, коментира Цветелина Айнаджийска, която се подписа като свидетел на брака на приятелите си.
В нумерологията повторението на едно и също число има особено значение, като подобни комбинации се определят като ангелски числа и се свързват с добрия късмет. Числото 22, което избраха Снежана и Петър Ценовски, за да потвърдят с подписи обичта и житейския си съюз, се свързва със земята и е считано за свещено, царско число в нумерологията. То се определя като женско число, пълно с интуиция.