„Лежах в болницата и от скука всички в стаята решихме да си купим вестник „Утро“, като съвсем случайно попаднахме на играта. Започнах да изрязвам прилежно имената на хотелите, написах кратко текстче и мъжът ми ги занесе в офиса на „Албена Тур“. На талона написахме неговото име, защото с каквото се захване, винаги го печели, а аз винаги губя.“ Това разказа в редакцията на „Утро“ съпругата на късметлията Христо Станчев - Снежана Мирчева, минути след като разбра, че ще пътуват към перлата на българското Черноморие „Албена“. Двамата спечелиха ол инклузив уикенд, след като вчера управителят на офиса на „Албена Тур“ в Русе Милена Гогева изтегли името на Христо сред многобройните талони на участниците в Голямата лятна фиеста на най-добрия русенски вестник и туроператора. 
Двамата са пенсионери и заслужено си почиват след дългите години работа като инженери в КТМ, „Автокомбинат“-Русе и „Дунарит“. Денят им е отдаден изцяло на грижите за 10-годишната им внучка Християна. Дъщеря им Светлана, която е лекарка, и съпругът й Антон, който е доцент в Русенския университет, са доста ангажирани, и Христо и Снежана често им помагат в отглеждането на Християна. Водим я и я прибираме от училище всеки ден, а сега през лятото постоянно сме по разходки, споделят късметлиите. 
Христо и Снежана често пътуват, но не пропускат лято без да посетят любимия си комплекс „Албена“. Възхитени са от природата, добрата хигиена и осигуреното спокойствие на почиващите. Хотелът, който най-често избират за своята лятна почивка, е „Орхидея“. Много ни харесва, защото е в гората, а и обслужването в ресторанта е перфектно. Далеч е от плажа, но пък разстоянието е идеално за разходка. Винаги ходим пеша, въпреки че има осигурен транспорт, споделят те. Дори в късметлийското талонче, което вчера бе изтеглено, Христо и Снежана са изразили своето мнение за шестте хотела в играта. 
Двамата планират да използват ваучера в началото на август. Тогава дъщеря им и съпругът й заедно с Християна също ще ходят в „Албена“. Ще ги закараме и искаме да съчетаем уикенда, споделят Христо и Снежана.