„Никога няма да забравя русенския си период“, сподели за „Утро“ старши треньорът на „Етър“ /Велико Търново/ Веселин Великов. 
„Бяха хубави години, в които постигнахме много неща. Следя и сега отбора на „Дунав“. Радвам се на тази убедителна победна серия в първенството на Североизточната Трета лига. Без да подценявам успеха на тима през есента, все ми се струва, че когато водех отбора при аматьорите, групата беше доста по-силна. Имаше сериозна конкуренция със солидни тимове като „Калиакра“ /Каварна/ и „Светкавица“ /Търговище/. Пожелавам на „Дунав“ да се завърне във Втора лига и да върви все по-нагоре. Използвам повода да пратя поздрави на феновете и да им пожелая хубави коледни празници“, каза Великов. 
На въпроса как се чувства като наставник на „Етър“ /отборът завърши есента на трето място с 40 точки, колкото има и вторият - „Хебър“, и на точка след „Спартак“ /Варна/, той отговори: „Нали знаете как е в нашата професия - когато отборът е колеблив в някои мачове, следва вой. Направи ли хубава серия, критикарите мълчат“.