Камелия Ангелова и Калоян Стоянов са новите „Мис и Мистър Топ Лица на Русе 2021“. Двамата спечелиха конкурса, който се проведе в събота вечерта в ресторант „Тапас“. Стелия Ангелова и Павел Николаев пък бяха короновани като „Български Топ Лица“ и станаха национални победители.
Конкурсът се проведе традиционно на три кръга – официален, по бански и определящият кръг на талантите. В него участваха 6 момичета и 4 момчета, като всеки получи някаква награда според своето представяне.  
Камелия Ангелова се занимава професионално с танци и това беше изпълнението, с което омая публиката. „Танците са моята страст. Участвала съм на „Мис Русе“, печелила съм второ място, но не съм вземала корона досега. Никога не съм участвала с ясна представа за победа, а по-скоро за мен важна е емоцията“, каза Камелия.
Нейният партньор 23-годишният Камен Стоянов демонстрира физическо надмощие с калистеника. Той заяви, че всяко нещо в живота му е предизвикателство, което сам си поставя. 
„Български Топ Лица“ варненците Стелия Ангелова и Павел Николаев също също се занимават професионално с танци, като тренират в „Конекшън Крю“ във Варна. „Не очаквах, честно казано, да спечеля, това е първото ми подобно състезание, в което участвам. Ние двамата с Павел сме заедно и в живота, и в танците“, каза 21-годишната Стелия. Павел е участвал в конкурси, но предимно танцови, а в свободното си време е графити райтър. 
Втори се класираха Стели Димитрова и Антон Величков, а Антонио Иванчев бе обявен за „Мистър Медия“, след като впечатли публиката с рап песен и своя типичен за тази субкултура вид с оплетена коса и широки дрехи. 
Короните връчиха собственичката на ресторант „Тапас“ Мелина Русанова и „Мис Топ Лице на Русе 2020“ Дима Господинова. Организатор и водещ на вечерта беше  Димитър Увалиев. Заради противоепидемични мерки шоуто започна в по-ранен час и приключи около 10 вечерта, а гостите трябваше да покажат нужен документ за ваксинация, преболедуван вирус или направен тест. 
„Направихме всичко от сърце, независимо трудната обстановка“, коментира накрая Увалиев.