Майката на страдащо от юношески полиартрит дете се обърна за помощ към всеки, който може и иска да даде своята подкрепа за лечението на малката Теди. Публикуваме писмото й в автентичния му вид с призив - стоплете сърцата на едно момиченце и на една изтерзана майка!

Здравейте,казвам се Магдалена Валериева Димитрова и съм майка на дете с увреждане което лекуваме в Турция. Обръщам се към вас с молба, ако можете да напишете една статия с призив за помощ. Искам да ви гарантирам че няма никаква измама в петък беше излъчен репортаж с мен и детето по Нова телевизия в "Здравей, България".

Изпращам ви информация за заболяването на Теди, призивът ни както и снимки и документи от болницата в Турция. Искрено ви благодаря.

Теди е момиченце на 7 години с диагноза юношески полиартрит (серонегативен) множествена локализация. Засегнати са глезените, колене, пръстчета на ръце и крака, китки и лакти. Има мускулна атрофия и излив в по голямата част от засегнатите стави. Детето се лекува от 4 години в България без ефект, преминало е през лечение с кортикостероиди, физиотерапия и биологично лечение е агент Ро-актемра. В момента детето е с ограничени движения в тазобедрени стави и лакти(невъзможност за изпъване на ръчичките) и сутрешна скованост и болки в ставите.

Детето се лекува в Коч Американ Хастанеси Истанбул и отново има нужда от вашата подкрепа!
До момента са събрани 6300 лв от нужните 10 000 евро за да може да продължи лечението си в Турция. 
 
Всеки който иска да помогне на Теди може да го направи по следните начини:
Paypal:
По банков път :
IBAN:BG80RZBB91551011780024
BIC :RZBBBGSF
Банка-Райфайзенбанк
Титуляр :Магдалена Валериева Димитрова (майка на Теди)
 
След  прегледа при проф. Ълмай Билге и всички назначени прегледи изследвания и ЯМР на Теди и беше определена терапия и започна с първата доза от назначените медикаменти.Теди ще трябва да постъпи пак в болницата края на октомври месец за контролни прегледи и терапия която до 1 година от започване на лечението ще доведе детето до ремисия на заболяването.
Моля споделете публикацията за да достигне до повече хора!
Който желае да постави дарителска кутия нека се свърже с нас!