Брат и сестра се срещнаха, след като не са се виждали 25 години! Маргарита Недялкова и Ангел Омаров израснали в различни домове, след като майка им умира. Вече седмица те живеят заедно във Варна, съобщава БНТ.

Ангел е само на 40 дни, а Маргарита на 10 години, когато губят майка си. Тогава е и последната среща между брат и сестра. Момчето остава във Велико Търново при баба си и дядо си, а Маргарита и останалите 4-ри деца са пръснати по домове. Брата и сестрата растат, без да се познават. Губят надежда, че някога ще се намерят отново. Маргарита устройва живота си във Варна. Живее с малкия си син на квартира и работи в социалната трапезария “Вяра, Надежда, Любов”. Един ден случайно открива малкото си братче в социалната мрежа.

Сестра му го открива в критичен за него момент. Ангел е без дом и без работа. За да дойде до Варна, се налага Маргарита да му прати пари, които събира с помощта на колегите си от социалната трапезария. Двамата са благодарни, че добри хора са им помогнали да започнат живота си отначало. Само за седмица са си намерили нова квартира, а Ангел – работа на автомивка. Така тъжната история има щастлив край за брат и сестра, намерили подкрепа един в друг и в добри хора. Уверени са, че заедно ще се справят по-добре с предизвикателствата в живота, макар че им е трудно да отделят пари, за да сбъднат мечтата на Ангел – да изкара шофьорските курсове.