Нека помогнем на още едно невинно дете да пребори болестта и да има шанс за живот! Благодарим ви, Земни ангели! С този призив завършва първият зов за помощ на 6-годишната Яница Карачорова от Русе, която води битка с един от най-коварните противници - злокачествен тумор, чието лечение е невъзможно в България. Това е първият проблем, вторият е не по-малко угнетяващ - семейството на красивото и усмихнато дете не може да си позволи да плати терапията в чужбина.
Кампанията за спасяване на Яни започва във фейсбук и доказва за пореден път, че солидарността, съпричастността и човечността са тук, сред нас.
За лечението на детето бяха организирани благотворителни акции, спортни състезания и концерти, имаше и лични дарителски жестове.
Добрата новина дойде след големия концерт в Канев център в събота, в който участваха Крисия Тодорова, Тереза Тодорова, Жаклин Таракчи, детска вокална група „Слънце“, Петя Георгиева, Тея-Мария Добрева, ФТТ „Найден Киров“, фолклорен ансамбъл „Русчуклийче“, формация „Мираж“, „Rio Kids“, дует „Аморе“, танцово студио „Фрейдъм“, Мойката и Вики и „The Center“. 
В помощ на Яни бяха събрани 6275 лева. Сумата с лекота можеше да надхвърли и 10 000 лева, но организаторите се съобразиха с изискването да се допуснат хора само до изчерпването на 50% от капацитета на залата, за да е всичко по правилата.
Нужните пари за лечението на Яни вече са събрани. Ще бъдат нужни още средства за съпътстващи разходи, но основната сума е налична и на 12 юли малкото момиченце ще пътува за Кьолн, Германия, където ще продължи голямата си битка. А Земните ангели ще молят небесните да бдят над нея и да я закрилят.