Старши треньорът на волейболния „Дунав“ Данаил Милушев изрази надежда, че контузените Георги Чалъков и Борис Наков ще се възстановят за плейофните мачове на 19 и 22 март.   
„И двамата са със сериозни проблеми. Борис страда с години от хронични болки в коленете. Тези дни за първи път записа тренировка на облекчен режим. Чалъков пък е с травма в гърба. Тези хора са ни нужни, защото без тях ще останем само с един състезател на позицията център“, заяви Милушев за „Утро“.
На въпрос дали няма да потърси съперник за контрола предвид многото време до плейофите, той отговори, че няма как да се случи.
„Не си дадохме почивка след края на редовния сезон, тренираме всеки ден. Любопитното ще е срещу кой отбор ще се противопоставим в плейофа. Вариантите са два - ЦСКА или „Пирин“ /Разлог/. Ще изчакаме как ще завършат техните мачове на 13 март. По принцип на пръв поглед изглеждаше, че ще се срещнем с ЦСКА“, каза Милушев.
Според него системата за провеждането на тазгодишното първенство с разделяне на отборите на първа и втора осмица е против всякаква логика.
„Без да разполагат с бюджети на първите 5-6 клуба у нас, „Дунав“, „Локомотив“ /Пд/ и „Берое“ имат тимове, които спокойно можеха да бъдат приобщени към първата елитна дивизия. Просто съставът на групата трябваше да бъде увеличен. Вместо това ни пратиха във втория Топ 8, където трябваше да играем безсмислени мачове срещу децата на „Арда“ и „Славия“. Не ми е ясно кой печели от такива предопределени като резултати двубои. Нали идеята е да има мачове между конкурентни отбори“, завърши Милушев.