Бившата съпруга на Мел Гибсън Оксана Григориева ще остане без обещаните пари, защото проговори в интервю за холивудската звезда.

Когато през 2009 година, след медийните шумотевици за връзката им и злостните пререкания, двойката се раздели известният режисьор и актьор Мел Гибсън беше обещал 15 млн. долара на Оксана, ако тя завинаги замълчи за отношенията им. Оксана тогава отказа и реши по съдебен път да регулира спора. Междувременно тя се съгласи и на 750 000 долара обезщетение.

В съдебната документация е посочено, че бившата съпруга на Гибсън е обещала никога публично да не говори за него. Но интервюто, което даде неотдавна на "Хауард Стерн" й струва именно тези пари. С чаровния водещ Оксана разговаря през октомври миналата година, но адвокатите на Мел Гибсън чак сега анализираха записа и решиха да анулират договора за обезщетение.

Оксана реално не казва нищо конкретно, думите й бяха: "Имах трудно минало, опитвам се с чувство за хумор да гледам на това и не искам да говоря за това". Въпреки това адвокатите "обърнаха нещата" и Оксана ще остане без парите. За мълчанието й" до сега тя получи половината сума, но остатъкът, именно заради това интервю, няма да го получи.