Над 20 изключително талантливи наши творци от цялата страна, подбрани от Лора Касабова - мениджър на инициативи в Подай лапа! и пловдивския галерист Бистра Стойчева, застанаха зад кампания, насочена към промяна на културата относно благосъстоянието и хуманното отношение към животните на национално ниво.

Зад кампанията стои Подай лапа! - една от най-старите и големи мрежи от платформи за спасяване на животни в България. С проектите си споменатата се бори с неосведомеността, митовете, ниската култура и липса на правосъдие, вследствие на което хиляди животни страдат и/или губят живота си всяка година.

Основателката на Подай лапа! Лиса Антонова коментира, че коронавирусът и препоръчителните мерки за социална дистанция всъщност създават възможността и условията да сме по-изобретателни. Затова и екипът на Подай лапа! с огромно желание се захваща с организацията на страхотно благотворително онлайн събитие - достъпно за всички с интернет връзка, независимо от местоположението им в света.

Събитието ще се състои на 27 септември 2020, от 18.00ч (българско време). То ще даде възможност на гостите да се запознаят с участващите творци и за първи път да видят изкуството, с чиято покупка ще подкрепят кампанията на Подай лапа! и ще подпомогнат борбата срещу насилието над животни в България.

Подай лапа! обещават едно - незабравима вечер, от която всеки би могъл да си тръгне с нещо специално и вътрешното удовлетворение, че е застанал зад общественозначима кауза - вечер проводник на доброто с магнетичен вкус и аромат на изкуство.

За да се регистрирате и подкрепите събитието:
https://www.bnarp.com/event-details/blagotvoritelno-sbitiye