Разправия между трима мъже в сряда около 19 часа вечерта завърши с размахване на нож, като един от участниците в конфликта бил намушкан в гърдите и заради засегнатия бял дроб се наложило да претърпи спешна операция.
Скандалът се разиграл на поляна в района на Източна промишлена сграда, където 62-годишен мъж пасял кравите си. В същото време и на същото място запивка си устройвали другите двама мъже - на 39 и 45 години, които разпускали с алкохол и музика за душата. Преплитането на двете разнородни занимания провокирало мъжете да започнат да се заяждат, да си отправят забележки и упреци кой на кого пречи. 
В крайна сметка 62-годишният мъж се разлютил, извадил ножка и започнал да мушка противниците си. 45-годишният се разминал само с одраскване на стомаха, но 39-годишният получил по-тежка рана на гърдите. Двамата нападнати потърсили веднага лекарска помощ, а от Спешното отделение подали сигнал в полицията и разгневеният кравар бил задържан. 
Оказало се, че единият от наръганите е със сериозно количество алкохол в кръвта - над 2 промила. Назначени са експертизи, чиито резултатите ще определят какви ще са обвиненията срещу вбесилия се мъж.