Разрастването на епидемията с коронавируса отмени важно участие на русенската „Син Карс“ на автоизложението в Женева. Месец преди излизането си на фондовата борса компанията планираше да представи на престижния форум paзpaбoткитe cи нa aвтoмoбили зa paзxoдкa нa тypиcти - eлeктpичecкa тpикoлкa (Pикшa ТUК ТUК) и чeтиpикoлeceн oткpит aвтoмoбил. Moдeлитe Е-ТUК Ruюе 500 и L Суtу эun ca пpoизвeдeни в Pyce. Заради коронавируса обаче Швейцария забрани всички събития, които събират повече от 1000 души. И автомобилното изложение в Женева бе отменено само три дни преди откриването му.
Както „Утро“ писа, триколката Е-ТUК Ruюе 500 е разработена по поръчка на френската компания Mondial Tuk Tuk и ще бъде ексклузивно произвеждана за тях. В първата си година най-малко 50 от българските електрически триколки ще разхождат туристи из Европа. Автомобилът L City Sun  e първият в света с подобни размери и хомологация М1, предназначен за движение по пътищата и разработен предимно за превозване на туристи от и до хотели, разглеждане на градски забележителности или просто за разходка. L City Sun има 8+1 места и e единствен по рода си в света. 
„Син Карс“ планира да пусне акции на борса, като по този начин набере поне 6 млн. лева допълнителен капитал. Той ще бъде инвестиран за изграждане на завод в Русе, където ще се изработва по-голямата част от детайлите за бъдещите електромобили.