Няма пропадане на булевард „България“. Няколко от бордюрите са паднали вследствие на това, че строителят на новия надлез между кварталите „Чародейка“ и „Родина“ не е изпълнил обратния насип около фундамента на устоите в зелената ивица на булеварда. Веднага сме сезирали фирмата изпълнител и утре /днес/ те ще бъдат на място, за да направят обратния насип и да монтират обратно бордюрите. Това каза зам.-кметът Магдалина Илиева във връзка със сигнала до „Утро“ от общинския съветник Деян Недков от СДС за пропадане на натоварения булевард точно под новия пешеходен надлез.
На мен също пространството около обекта ми изглежда козметично незавършено и аз бих реагирала по същия начин, ако не съм строител, посочи Илиева предположението си за причината за постъпилия сигнал. 
След публикацията във вестника в понеделник от общината веднага е изпратена комисия, за да извърши оглед.
В момента обектът не е предаден от строителя на общината, като текат процедури по узаконяване на асансьора и други строителни работи, които трябва да се извършат, преди предаване на обекта. Не бързаме да получим този обект до момента, в който наистина не го подсигурим, подчерта Илиева, като припомни, че на пасарелката е имало вандалски прояви.