Боксовият мениджър Васко Василев изпрати покана за гостуване в Русе на Ивайло Гоцев, личен импресарио на Кубрат Пулев-Кобрата. Визитата би трябвало да се състои идната седмица.
„Искам да го срещна с представители ни общината и местния бизнес. Ще го заведа и до залата, за да му покажа, че Русе може да предложи много добри условия за провеждане на международна галавечер“, заяви пред „Утро“ Василев. Той е син на известния треньор в „Локомотив“ /Русе/ Алексей Василев.
Неговата голяма амбиция е да доведе на русенски ринг брата на Кубрат Пулев-Тервел Пулев.
„Намеренията ми са Тервел да направи защита в нашия град на интерконтиненталната си титла във версия WBA. Такъв мач би бил възможен тази пролет. Сред евентуалните съперници е румънският боксьор в свръхтежка категория Богдан Дину, който вече се боксира с Кубрат и загуби“, заяви Василев.
Точно след мача с Дину дойдоха реалните проблеми на Кобрата с измислената репортерка Джени Суши.
Младият русенец участва през декември като мачмейкър на Тервел Пулев при победата му в Пловдив срещу американеца Дешон Уебстър, когато спечели и спечели и интерконтиненталния пояс.
„От няколко месеца се върнах да живея в Русе. Искам да организирам повече боксови зрелищни събития в родния ми град. Ако успеем да направим галата, тя ще се излъчва не само в национален, но и в международен ефир. Така ще направим голяма реклама на Русе“, завърши Васко Василев.