Частният съдия-изпълнител Венцислав Маринов е обявил за продан базата на русенския вносител на горива „ДМВ“ ЕООД, видя „Утро“. За няколкото административни сгради, складове, резервоари, инсталация за дехидратация, помпена станция и др. се иска внушителната сума от 5 759 007.36 лв. А за имотите са учредени ипотеки и са наложени възбрани в полза на НАП и Обединена българска банка.
„ДМВ“ ЕООД доскоро имаше обороти от над 200 млн. лева годишно и даваше работа на около 150 души. Проблемите започнаха преди малко повече от година, когато ДАНС, НАП и Агенция „Митници“ удариха данъчен склад на петролната фирма във Враца. Според изтеклата тогава неофициална информация, в службите имало сведения, че „ДМВ“ е наследила част от дейността на русенската рафинерия „Полисан“, която бе един от снабдителите на бензиностанциите на Веселин Марешки. Нейният лиценз бе отнет от Агенция „Митници“ през 2017 година, което доведе компанията до фалит. След като и „ДМВ“ остана без лиценз, тя тръгна по същия път, тъй като изпадна в невъзможност да обслужва контрагентите си. Въпреки че между фирмата и Агенция „Митници“ все още вървят съдебни дела. 
Справка в Търговския регистър показва, че фирмата има няколко запорни съобщения, включително от столични съдия-изпълнители. А задълженията към ОББ са в размер над 3,6 млн. лева.