"ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така!"

"ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така!" Това казва в свое обръщение към избирателите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, което е записано в кабинета му в партийната централа.  

Ето цялото му обръщение, пуснато във Фейсбук:

"В последния ден от предизборната кампания искам да благодаря на всички за труда и енергията, които положихте в тази нелека надпревара.
Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората.

Стиснахме ръцете им и чухме критиките им - лично очи в очи.
Поздравявам и колегите от смесените региони, където се водеше най-тежката предизборна надпревара.

Благодаря Ви, че не отстъпихте от принципите и позициите си.
Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него.

И занапред ще е така!

Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!