Каква ирония - "Лудогорец" ще подаде жалба срещу съдийството на Станислав Тодоров в мача срещу "Локомотив" /Пд/, зарече се изпълнителният директор на разградския клуб Ангел Петричев. Реферът даде дузпа през първото полувреме за "орлите", която беше пропусната от Дан Битон, но в 57-а минута спести втори наказателен удар за нарушение на Бирсент Карагарен. 
Да, втората дузпа си я имаше. Но при 1:0 за "Локомотив" същият Битон отне с очевиден фаул топката току пред пеналта на разградския отбор и поде контраатака, която доведе до изравнителен гол. И нарушението на израелеца бе стопроцентово, но нямаше кой да го свири. Петричев въобще не коментира този момент.
Когато има дузпи, нека да се дават - две, три, четири, пет... Но не само за "Лудогорец", а и за другите отбори. Може да се извади цял поменик, когато съдиите пестят наказателни удари срещу разградчани. Хората не помнят вече кога за последно друг тим имаше шанс да стреля от бялата точка към вратата на лудогорци.
Да вземем мача в края на миналата година, когато двата тима се срещнаха отново в Пловдив. Тогава Волен Чинков се направи, че не вижда играта с ръка на Сисиньо, а после и бруталния фаул на Моци в пеналта срещу Димитър Илиев. Две чисти дузпи!
Тогава мачът завърши при 1:0 срещу "Лудогорец", а Петричев забрави да коментира рефера.