„Дунав“ загуби с 1:3 срещу „Ботев“ в Пловдив мача си за първенство на Ефбет Лига. Поражението бе второ поред за русенския отбор. То отново дойде след фрапантни грешки в защита, немислили и недопустими дори за тим от школата , който тепърва се учи на тактика. 
Домакините започнаха по-активно, но дунавци се посъвзеха и дори откриха резултата. Стефан Христов центрира от корнер и непокритият Георги Динков прати топката в мрежата.
Изравнителното попадение бе истински куриоз. Вратарят на „Ботев“ Аргилашки поднови играта със силен шут, топката прелетя през целия терен и попадна в Тейлон, който се измъкна сръчно зад защитата и подаде на съвсем свободния Тодор Неделев. Последва удар под гредата - 1:1. 
Русенските футболисти се постараха след почивката да превърнат Неделев в герой. И успяха. Първо Стефан Христов тръгна да върти финт в наказателното поле /?!/, загуби топката и тя бе сервирана на чисто към капитана на ботевци - 1:2. 
Неделев се разписа с хеттрик след груба грешка в центъра на бавния и видимо изморен Динков. Топката бе прехвърлена към национала, който се разходи отдясно и към центъра през цялата защита като на моден подиум и след като си изработи позиция за стрелба, матира почти от упор вратаря Благой Макенджиев.
Всъщност, Макенджиев направи чудеса с още няколко спасявания. Ако не бяха отличните му намеси, мачът в квартал „Коматево“ можеше да завърши и с разгромна загуба. 
В следващия двубой дунавци ще бъдат домакини на „Царско село“. 
„Дунав“: Макенджиев, Милчев, Ковачев, Исаевски, Динков, Мунин, Димов, Селеменев, Аясс, Ахмедов, Христов /Лазаров, Семедо/.