"Независимо как сме играли, каквито и анализи да правим сега, резултатът е катастрофален - Левски загуби с 3:0. Нямаме абсолютно никакви оправдания", призна наставникът на Левски Георги Иванов след поредното поражение на "сините" във Вечното дерби, предаде репортер на БГНЕС.

"Не смятам, че отборът игра толкова слабо, особено през първото полувреме доминирахме изцяло. Грешките, които допуснахме в защита, и нападателите, които не можаха да реализират ситуациите, доведоха до тази загуба. ЦСКА с три ситуации, които имаха през целия мач, реализираха три гола и показаха добра ефективност. Ние имахме пет ситуации и не можахме да отбележим гол. В такъв мач е много важно да не допускаш грешки и в същото време да реализираш ситуациите, които имаш", каза Гонзо след двубоя.

"Независимо как сме играли, каквито и анализи да правим сега, резултатът е катастрофален - Левски загуби с 3:0. Нямаме абсолютно никакви оправдания. Смятам, че ние в крайната защита допускахме толкова елементарни ситуации, за да ни вкарат гол, че просто е детински. Особено първите два гола бяха направо смешни. Даже сега не искам да ги коментирам, защото трябва да кажа някакви думи за тези защитници, които смятам, че имат нужните качества, но в един момент от мача и в предишните мачове допускат грешки, които водят до голове. Това е класата, преди мача казах, че детайлите ще решат мача", допълни той.

"Ние сме в средата на сезона, имаме мач в сряда, не трябва да допускаме никакви сътресения, за да можем да излезем на Нова Година с максимален брой точки и да продължим за Купата. Не смятам, че сега някакви санкции веднага след мача трябва да има. Казах, че тези три мача - Марек, Локомотив и ЦСКА, ще определят накъде ще тръгнем. Смятам, че сега ще трябва да се борим със зъби и нокти да влезем в тройката", каза още треньорът на "сините".

"Ако мога да дам на играчите моето сърце, няма да бъдат уплашени по този начин. Смятам, че отборът беше мотивиран, искаше и желаеше победата. Постарах се. Индивидуални грешки и може би липса на класа доведоха до два елементарни гола, които второто полувреме беше много трудно да върнем. Не само защитата е виновна, виновни са всички, защото ние се защитаваме отборно", коментира Гонзо.