Изключително успешен беше и вторият благотворителен базар за Велизара Георгиева, която страда от рак на гърдата. Акцията през почивните дни даде своя положителен резултат, а към сметката за набиране на необходимите средства за лечението на младата жена бяха добавени 4259 лева. Десетки русенци посетиха базара в събота и неделя и подкрепиха със своите покупки каузата, а от екипа, който организира събитието, споделиха, че са си върнали надеждта, че има много добри и сърцати хора. 
Огромно благодаря на всички! Остана още малко! Думите не стигат за вашата добрина! Всички ние бяхме едно голямо семейство, с което се чувствах прекрасно!, сподели Велизара, която също беше на базара през почивните дни пред Гимназията по дървообработване. 
За да продължи Велизара битката си с коварната болест, са необходими 20 000 лева. Младата жена беше оперирана в края на ноември в турската болница „Коч“. След оперативната интервенция на всеки три седмици Велизара провежда химиотерапия, а след тях лечението ще продължи с 40 лъчетерапии в последователни дни. Парите за химиотерапиите вече са събрани, но сумата за лъчетерапията - 10 000 евро, е непосилна за семейството на Велизара и затова близките й организираха благотворителни акции. 
Всеки, който иска да подпомогне финансово младата жена за успешен край на битката й с болестта, може да дари средства по разкритата сметка:
Postbank клон Русе IBAN: BG78BPBI79214041233402 
BIC: BPBIBGSF 
Титуляр: Велизара Стоилова Георгиева