След успешния благотворителен базар за Велизара Георгиева, която страда от рак на гърдата, близки и приятели на младата жена организират още една акция за набиране на необходимите средства, за да продължи битката с коварната болест. Вторият пролетен базар ще се проведе в събота и неделя, а целта е да се съберат оставащите 6000 лева, които са необходими за лъчетерапията. В момента Велизара преминава курс с химиотерапии, а след него лечението й ще продължи с 40 лъчетерапии, всекидневно, като за тях са необходими 20 000 лева. Благодарение на десетки хора с добри сърца по-голямата част от сумата вече е събрана, но останалите 6000 лева трябва да бъдат добавени до края на май месец. 
Затова тази събота и неделя от 10 часа пред Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура ще се проведе още един благотворителен базар. На него ще се предлагат сладкиши, соленки и различни вкуснотии, детски играчки, ръчно изработени изделия, книги, бижута, както и други разнообразни вещи, част от които не бяха продадени на предходния базар. 
Вятърът и дъждът спряха много хора, които искаха да ни посетят по време на първата акция. За тях и за всички прекрасни дарители, чиито неща не бяха изобщо видени под дъжда, решихме да направим още един базар. И нека усмивката на Вили отново заблести!, споделиха организаторите на благотворителната акция.  
Те посочиха, че след като сумата за лечението на Велизара бъде събрана, непродадените вещи ще бъдат дарени на други групи за нуждаещи се. 
Всеки, който иска да подпомогне финансово младата жена в битката й с болестта, може да дари средства по разкритата сметка:
Postbank клон Русе
IBAN: BG78BPBI79214041233402 
BIC: BPBIBGSF 
Титуляр: Велизара Стоилова Георгиева