Бивш служител в Криминална полиция от шест дни е в неизвестност и е обявен за национално издирване. 42-годишният инженер Андрей Иванов е бил част от IT  отдела на Криминална полиция от 2007 година. Преди година приел предложението на частна компютърна фирма за по-висока заплата и напуснал МВР. На 2 април сутринта тръгнал  с колата си на работа, но не стигнал, а връзката с него била невъзможна, защото мобилният му телефон останал вкъщи. След като не се прибрал до сутринта на следващия ден, съпругата му подала сигнал в Областната дирекция на МВР. 

При издирването на бившия си колега криминалистите открили колата му на паркинга до бариерата в края на Дълбокия път под хотел „Рига“. От него обаче нямало никаква следа.
Разследват се всички възможни версии за изчезването на младия мъж. Според полицейски източници една от тях гласи, че напоследък е имал финансови проблеми и това може да го е подтикнало към фатално решение. По тази причина катерът на Гранична полиция е обиколил дунавското крайбрежие около Русе, но без резултат.
Издирването на Андрей Иванов продължава.