Четирима младежи от Русе с интересни арт имена събуждат патриотизма на българите с новата си песен. Само за две седмици, откакто клипът е качен в интернет, вече е натрупал над 56 000 гледания, коментиран е /възторжено, което не се среща често в интернет/ близо 180 пъти, а каналът на младежите има над 2200 абонати.
Торино, Пашата, Китаеца и Пепи са изпълнителите, които са и автори на текста на парчето "Пред никого на колене".
Момчетата споделят, че идеята се е родила спонтанно и са посветили песента на българския народ.
"Всеки е дал душата и сърцето си за проекта и се гордеем с резултата. Искаме да се вдигне духът на българите, да имат по-голямо самочувствие и да се обединят", споделят още те.
Анонсът на песента им, която е с много интересен видеоклип, гласи: "Проектът е направен с много любов и желание, събудете се Българи, заедно сме по-силни! Пред никого на колене и да живее България". 
Във видеото, заснето на различни места извън Русе, са вплетени и кадри от някои от най-вълнуващите мигове в спортната история на България и възстановки на исторически събития, свързани с Освобождението.
"Никой от нас не е очаквал да вземе лев. Никой от нас не е очаквал нищо от този проект. Събудете се и бъдете истински българи с хъс и позиция и най-вече живи и здрави", обръща се към публиката Китаеца.