С домашна зимнина и апетитни скариди Тони Димитрова посрещна звездните си гости в "Черешката на тортата". За Райна Караянева, Иво Казасов, Кристина Милева и Любомир Ковачев певицата приготви морска вечеря.

Уютна обстановка, мирис на вълни и много смях съпътстваха вечерта на Тони Димитрова, а каква домакиня е тя и кога и за кого е сготвила за първи път, научете от интервюто с нея за Vesti.bg.

1. В кухнята никога...не пия докато готвя.

2. Най-много мразя да ям...ооо, мусака и руло "Стефани", както и конско месо, заешко (в предаването опитах по изключение) и дивеч.

3. А най-често преяждам с...приятели.

4. Като дете ми забраняваха да си хапвам...по едно време имах алергия и се налагаше да огранича продуктите от животински произход.

5. За първи път готвих, когато...бях ученичка – 8 клас. Мама я нямаше, а аз исках да направя яйца на татко. Никой не ми бе казал, че яйцата се бъркат и съответно се получи нещо като изгоряла палачинка…

6. Най-голямата грешка в кухнята...не съм правила грешки, но когато се учех да готвя, пресолявах храната и се налагаше да я хвърлям. Също така два пъти сготвих нещо, което никога не съм готвила преди за гостите си. Хубаво е, когато очаквате гости да приготвите ястие, което сте готвили преди.

7. В кухнята не мога без...вдъхновение. Предвид професията ми аз рядко готвя, но когато имам време се вдъхновявам и каня приятелите си на гости.

8. Всеки път, когато дойдат гости, се притеснявам дали...ще ми стигне мястото. Имам само 8 стола, а масата ми е за 12 души… но само 8 стола. За щастие, ако мястото не стигне, съседите са винаги насреща.

9. Трите качества на добрия домакин са...гостоприемство, усет за красиво аранжирана маса и да създава настроение на масата.

10. Досега най-вкусно в живота ми е било...едно кисело мляко "Русалка" в болницата и сармите на мама. След като родих дъщеря си, в болницата ни дадоха кисело мляко и помня, че си казах, "Боже това е най- вкусното нещо на света".