Холивудската актриса Нина Добрев краси корицата на първия за 2019 година брой на Women’s Health. Родената в България красавица грее на корицата във видимо перфектна физическа форма, спортно облекло и естествен грим.

В интервю за списанието Нина разкрива повече за любимото си хоби – негово величество спортът.  А „коктейлът“ ѝ от тренировки, както самата тя го нарича“ е микс от йога, бягане, упражнения с тежести, бокс и групови тренировки.

И резултатът е налице – звездата от „Дневниците на вампира“ се похвали, че за първи път има „плочки“ на корема.
 
„Годините минават и вече започвам много да внимавам с какво се храня и какво правя. Наистина е много забавно да тренираш нещо различно всеки ден, а и се постигат по-добри резултати“, казва Нина. И допълва, че сега е силна и в добра форма, докато преди е била просто слаба.

ктрисата става рано всяка сутрин, разхожда кучето си Маверик, тренира, взима душ или парна баня. „Имам нужда да се потя всеки ден, дори и да е само парна баня“, признава тя.

Нина Добрев разкрива, че е променила и начина си на хранене – вече приема повече калории и се опитва да хапва на всеки два часа, за да поддържа метаболизма си стабилен. „Чувствам се по-здрава. Няма как да не си по-щастлив, когато тялото ти е здраво, а мозъкът ти функционира по-добре“, признава тя.