Русенската дентална клиника "Миланов" е номинирана за наградата "Адмира" в конкурса "Дентален менджър на годината". В съсловието тези отличия са известни като "Зъболекарските Оскари" и номинациите за тях преминават през тежка процедура с жури от стоматолози, икономисти, юристи и други специалисти.
Най-модерната русенска дентална клиника "Миланов", която беше открита преди година, успешно е минала проверката на 20 октомври и е сред номинираните кандидати за престижната награда в категория "Клиника". 
"Надяваме се и ще се радваме да бъде оценен трудът ни. Нашите "Оскари" са за хора, които са създали нещо повече от една практика. А ние успяхме да направим модерна и високотехнологична клиника. Разбира се, и с помощта на общината, за което съм много благодарен", каза вчера за "Утро" д-р Красимир Миланов.
Церемонията по награждаването ще се състои в петък в столичния хотел "Маринела". Там освен целия екип на дентална клиника "Миланов" ще има още едно русенско присъствие - щурецът Валди Тотев и съпругата му Димитрина Димитрова ще се грижат градусите на настроението да са високи.
Конкурсът се организира за девети път от Асоциацията на денталните мениджъри в България по идея на вестник "Стоматологичен свят".