Михаил Йосифов е един от най-активните и успешни български джаз музиканти, който вече 25 години не се разделя с тромпета си. Той е изпълнител, преподавател, композитор и аранжор, автор и участник в различни музикални проекти, пише музика за филми и театрални постановки. В края на 2009 г. създава джаз формацията „Михаил Йосифов секстет“. Свирил е с Майк Стърн, Дейв Уекъл, Mezzoforte, Dephazz, Петер Херболцхаймер, Карен Бернод, Милчо Левиев, Теодосий Спасов, Ангел Заберски, Антони Дончев, Христо Йоцов и много други.
Борис Таслев е басист от поколението млади български музиканти, оставящи трайна следа на джаз сцената. Шестгодишен започва да учи класическа китара, а през 2002 г. завършва НМА „П.Владигеров“. Има множество изяви на фестивали в България, Франция, Румъния, Австрия, Турция, Италия, Германия, Белгия. 
Васил Спасов е бакалавър от Музикалната академия в София и специализант в Бъркли Колидж в Бостън. От дебюта си през 1989 г. досега изгражда солидна репутация на изпълнител и композитор, той е сред най-търсените джаз пианисти в България. Познат е на публиката в САЩ, Италия, Франция, Белгия, Холандия, Германия, Австрия и Балканите. Преподава в НМА.
Атанас Попов започва музикалното си обучение на 4- годишна вьзраст с пиано и ударни инструменти. Завършва НМА като студент на Христо Йоцов, учи в Принц Клаус Консерватория в Холандия. Участвал е в много джаз фестивали в Германия, Италия, Сърбия, Австрия, България. Работил е с група „Уикеда“, свирил е в Холандия с Конрад Херуик, Браян Линч, Дейвид Бъркман, Дена Де Роуз и др. 
Александър Логозаров e китарист с изяви основно в джаза и импровизацията. През 2013 г. завършва джаз китара в консерваторията „Принц Клаус“ в Холандия. Участва в множество проекти там и в Северна Европа, а също и в България с Бигбенда на БНР, Христо Йоцов, Васил Петров, Ангел Заберски, Михаил Йосифов, Рут Колева. През 2015 с неговото трио печели наградата за най-добра група на джаз фестивала в Браила.