Антони Дончев и цигуларят Флориан Вилайтнер свирят заедно от 2017 г. в различни формации. Концертират в Германия, Австрия, Италия, а през миналия август бяха солисти на Хонг Конг Симфониета.
Флориан Вилайтнер е възпитаник на Залцбургския Моцартеум. Интересът му към неравноделните ритми прекрасно се съчетава с виртуозността на Антони Дончев, Димитър Семов и Радослав Славчев - а това обещава на русенската публика истински джаз празник. Като композитор Вилайтнер е писал за известни оркестри и солисти като Бенджамин Шмит, Георг Брайншмит, Андреас Хофмайер и други. Свири и на класически, и на джаз сцени, основател е на формациите „New Piano Trio“ и на виенския струнен квартет „Strings&Bass“. 
Пианистът Антони Дончев с лекота съчетава многообразието на джазовата стилистика, фолклора и класиката. С името му са свързани почти всички престижни изяви на българския джаз в последните 20 години. Звездата му изгрява като съосновател на формация „Акустична версия“, която с първата си поява на европейския подиум печели голямата награда на конкурса в Hoeilaart в Белгия през 1985 г. Носител е на Кристална лира, от 2010 г. и е диригент на Бигбенда на БНР.
Барабанистът Димитър Семов свири в едни от най-ярките български джаз формации, свирил е и със световноизвестни имена като Чарлз Папазоф, Тони Джоунс, Глеун Ферис, Найк Морено и др. 
Радослав Славчев е един от водещите български бас китаристи. Роден е в Русе през 1982 г. 10-годишен започва да свири на китара, 4 години по-късно и на бас китара. Първата си група „Ahead“ създава заедно с Антони Рикев в Русе - и двамата тогава са на 15 години. Свирил е с групите „Studio X“, „Мастило“, „Safo“, „Балкански коне“, „Шака зулу оркестра“.