Приятна обстановка, удобно разположени и добре поддържани уреди, релаксираща атмосфера, перфектно обслужване и вежлив персонал, на който винаги може да се разчита за съвет - всичко това е предпоставка за една качествена и пълноценна тренировка във фитнес залата. А спортното пространство, където посетителите да разпускат и да успеят да се откъснат от натовареното си ежедневие и проблеми, вече си има ново име, и това е фитнес "VIKING'S GYM". 
Всъщност залата в блок "Съединение" на улица "Цар Асен" 26 е позната на любителите на спорта, но от началото на юли е с нов собственик, чиято цел е трениращите там да постигат високи резултати, но и 
да идват в залата, за да бъдат сред приятели, а когато си тръгват, да са заредени с положителни емоции
Фитнес "VIKING'S GYM" е точното място за хора, които обичат динамиката и движението, но и търсят спокойствие. Тук имате възможност да тренирате в страхотна атмосфера, съчетана с професионални и модерни уреди. Фитнесът разполага със зали с богато оборудване както за силови тренировки - разнообразни видове машини за всички мускулни групи, свободни тежести, така и с кардиоуреди. Освен това има и обособена зала с боксов чувал и ръкавици. Разнообразието от силови и кардиоуреди, съчетано с простор и удобство, са в основата на успешна и изпълена с позитивни емоции тренировка. 
Фитнес центърът е с обновен и освежен вид, като предстоят още подобрения. Всички помещения в залата са отлично климатизирани и вентилирани, за да се осигури свеж въздух през цялото време на тренировка. Фитнесът е светъл, комфортен, осветен и с качествено озвучаване. Залата е с подходяща подова настилка и разполага с огледални стени. 
На разположение на посетителите на фитнес "VIKING'S GYM" са две съблекални - мъжка и женска, в които може да се освежите след тренировка. Съблекалните са оборудвани с индивидуално шкафче за всеки трениращ и душове. Санитарните помещения са големи и достатъчно удобни за ползване, като отговарят на съвременните изисквания.
Преди и след тренировка посетителите могат да си вземат освежаваща напитка или качествени хранителни добавки
на водещи марки, които се предлагат на бара във фоайето на фитнеса. Кафе, чай, тонизиращи и безалкохолни напитки, протеинови десертчета, напитки с витамини, минерали, магнезий са само малка част от асортимента, който се предлага. Освен това "VIKING'S GYM" разполага и с външно кафене с маси, в което може да се пуши. Достъпът до интернет за всички на територията на фитнеса също е огромно удобство. Не е за подценяване и отличната комуникативност на залата, както и възможността за паркиране точно пред нея. 
Фитнесът постоянно предлага и промоционални предложения, като в момента има промооферта за цените на картите. Редовната карта за 30 дни е на цена от 30 лева, двумесечната струва 55 лева, а цената за три месеца е 90 лева плюс четвърти безплатен месец. В центъра
могат да тренират хора на различна възраст, като за учениците се предлагат отделни карти
За тях едномесечната карта е на цена от 25 лева, двумесечната - 45 лева, а тримесечната - 75 лева плюс четвърти безплатен месец. Специални предложения има и за хора, които нямат възможност редовно да посещават фитнеса, но желаят да спортуват. Специалната 30-дневна карта за определени часове от деня се предлага на цена от 25 лева. Еднократната тренировка пък струва 3 лева. 
Залата работи всеки делничен ден от 8 до 22 часа, а в събота и неделя и в празнични дни - от 8 до 20 ч.