Касиерка в Регионалната служба по заетостта /РСЗ/ си надписала 35 заплати и аванси за две години и десет месеца и така си докарала допълнително 12 872 лева, с които, ощетила Централна кооперативна банка. 
Първия пробив И.К.Б. направила през януари 2007 година, когато манипулирала заплатата си и вкарала новите данни в компютърната програма „Хермес“ на ЦКБ. След като от трезора превели по личната й сметка новата заплата и никой не усетил измамата, през април касиерката повишила и аванса си, но го направила предпазливо, може би с мисълта да мине за грешка, ако бъде разкрита. Така първите два опита й донесли само 112.76 лева, но всъщност й дали много повече - увереност, че може да прави каквото си иска и да не бъде заловена.
През 2009 година, след като окончателно се успокоила, че никой не е хванал хитруването й, лакомата касиерка започнала редовно да си надписва суми над аванса и заплатата и до септември 2011-а в сметката й били преведени 12 759.40 лева допълнително.
Началото на края настъпило, когато заради предстоящата през октомври ревизия служителката от ЦКБ, която обработва заплатите на РСЗ, поискала от И.К.Б. списъците за заплатите от 2007 до 2011 година, като всички страници трябвало да бъдат парафирани от главния счетоводител на държавната социална служба.
И.К.Б. решила, че ще излезе суха и от тази вода. Дала списъците на шефката си за подпис, но после подменила страницата с нейната заплата, като вкарала друга с надписаното си трудово възнаграждение, което и е било преведено от банката. На тази страница обаче липсвал подписът на главния счетоводител, което направило впечатление на банковата служителка и случаят бил предаден в Районна прокуратура, а касиерката била уволнена. В хода на досъдебното производство тя е възстановила част от парите.
По делото вече има присъда - две години затвор условно за И.К.Б. с четири години изпитателен срок, глоба от 2300 лева и заплащане на 700 лева разноски по делото за ОДМВР и Районния съд. Наказанието може да се обжалва.