Правилно подредените елементи на пъзела с изглед от испанския град Севиля се оказа печелившият талон във финалния кръг на играта на единствения русенски всекидневник „Утро“ и реномираната туристическа агенция „MG Travel“. Така перлата на Испания донесе и подаръкът за 5-годишнината от сватбата на Корнелия и Владимир Маринови. Двамата ще отпътуват за една малка, но незабравима ваканция в Милано. Печелившият талон на 38-годишната чаровна дама с безпогрешно подредените снимки на Севиля и верните отговори на загадката беше изтеглен вчера в офиса на агенцията от служителката Лилия Манолова.
Това е един чудесен подарък, тъй като на 25 август отпразнувахме нашата 5-годишнина от сватбата. Има и някаква символика, защото точно преди пет години сватбеното ни пътешествие беше круиз по Средиземноморието, който беше организиран от „MG Travel“. Това сподели вчера късметлийката Корнелия в редакцията на „Утро“, като допълни, че след обаждането, с което я информирахме, че е големият победител, не е спряла да се вълнува. Освен това на 25 август Владимир, който е старши помощник капитан, има и рожден ден. 
Много се зарадвах, много съм емоционална! Изненадата е страхотна. Знаех си, че рано или късно ще стане. Не съм спирала да участвам в игрите на вестника, но досега не съм печелила. Постоянството и добронамереността обаче винаги се възнаграждават и затова човек трябва да вярва и да преследва късмета си. Печелила съм много неща, но такава голяма награда за първи път, каза още Корнелия. Изрязването на отделните части от загадката, подреждането на пъзела и отговорите на въпросите изобщо не са я затруднили. Точно в събирането на елементите от снимката на Севиля се е включила и 4-годишната дъщеричка на победителката - Вяра, която много обича да реди пъзели и вероятно отчасти късметът се дължи и на нея.  
 Цялото семейство на Корнелия са големи почитатели на вестника. Дори свекър й Илко Маринов, когато е на почивка, си поръчва на близката будка да му запазят всички броеве на „Утро“, за да не пропуска новините. 
Баща ми Георги Георгиев също чете вестника всеки ден, за да се информира за случващото се, а след това го дават и на нашето семейство. Сега обаче няма да споделяме с близки и приятели, че сме големите победители. Трудно ще ни е да сдържим вълнението си и да не се похвалим, но ще го запазим в тайна до събота. Нека прочетат във вестника и така да разберат, казаха Корнелия и Владимир. Двамата ще продължат да играят и да вярват в късмета си.