Когато ми звъни непознат номер, винаги малко се стряскам, но вчерашното позвъняване се оказа една чудесна изненада. Малко се изненадах, но много се зарадвах и веднага се обадих на леля ми Румяна Лечева, с която заедно сглобявахме елементите на снимката и разпознахме испанския град Севиля. Това разказа вчера в редакцията на "Утро" Мариана Стойнова, която жребият определи за победител във втория кръг на играта на русенския медиен лидер "Утро" и реномираната туристическа агенция "MG Travel". А лелята на Мариана също е една от нашите късметлийки - миналата година през юли тя спечели от играта уикенд за двама в комплекс "Островче". Тогава пък племенницата й помогнала да открие една от забелжителностите на Рим площад "Италия".
Леля ми участва и в този кръг, тъй като тя редовно купува и чете вестник "Утро", но аз извадих повече късмет. Всеки ден тя минава през магазина, в който работя, и ме информира за случващото се в града. Аз пък редовно следя фейсбук страницата на вестника, каза Мариана, която работи като продавач-консултант.  
45-годишната дама е втората късметлийка в новата игра, която се сдоби с ваучер на стойност 100 лева за хотелско настаняване у нас или в чужбина и за екскурзии на "MG Travel". Печелившият талон на Мариана с безпогрешно подредения пъзел-снимка от Севиля и верни отговори на загадката беше изтеглен вчера в офиса на агенцията от служителката Габриела Шопова. 
Сглобяването на пъзела и разпознаването на испанския град Севиля изобщо не ме затрудни, тъй като 8 години със съпруга ми Цветелин сме живели и работили в Барселона. Не съм ходила в Севиля, но испанската архитектура ми е много позната, веднага открих кой е изобразеният град и написах най-ярките му символи, казва победителката. 
След като Мариана се обадила да се похвали на леля си Румяна, споделила щастливата новина и с 22-годишната си дъщеря Симона, а за финал оставила да зарадва съпруга си, с когото предстои да изберат дестинация и да използват ваучера. 
Бяхме през юни в Атина, а сега с удоволствие ще отидем някъде за един уикенд, като най-вероятно в комплекс "Островче", тъй като е близко и леля ми беше много доволна от условията миналата година, сподели щастливата дама. Семейството й много обича да пътува, но последните години не им остава време. 
Мариана и всички участвали в играта на "Утро" и "MG Travel" продължават да се борят за голямата награда - незабравима ваканция за двама в Милано /трансфер от Русе до Букурещ, полет до Милано, две нощувки в тризвезден хотел със закуска, полет до Букурещ и трансфер до Русе/. Не пропускайте шанса си!