Преди три години кметът Пламен Стоилов обеща на обитателите на блок 30 в квартал "Дружба" до края на 2015 г. уличната настилка пред блока да бъде ремонтирана, но досега нищо не е направено. Това припомня в свое питане общинският съветник Траян Тотев от групата на "Патриотите ВМРО и "Глас Народен". В отговор на писмото на живеещите в блока преди три години от общинското предприятие "Комунални дейности" са извършили оглед и са установили, че в действителност настилката се нуждае от подмяна. 
Тотев припомня на кмета, че тогава в свое писмо до един от инициаторите Стоилов му благодари за активната и съвестна гражданска позиция. В същото писмо кметът уточнява, че ако по някаква причина ремонтът не се състои същата година, може да се планира за следващата 2016-а.
След като досега нищо не е направено, обитателите на блок 30 през април тази година са депозирали в общината подписка. А на предстоящото заседание на ОбС Траян Тотев очаква отговор на своето питане дали хората могат да разчитат през 2018 г. обещаният преди три години ремонт да стане факт.