Безработен решил да печели като сутетьор, но кариерата му неочаквано завила към съда. 
Обвинението срещу С.Я. е, че в продължение на година от юни 2014 година карал 15-годишно момиче и 19-годишната му приятелка да продават телата си, като им обещавал лесни пари.
В началото всичко тръгнало романтично. Сводникът поканил на среща момиче от бедно семейство в Бяла, после го извел още няколко пъти и то повярвало, че е срещнало любовта на живота си. Следващата стъпка била по-трудна, но С.Я. се справил и с нея - успял да убеди влюбената си приятелка и нейна 19-годишна дружка да проституират, за да натрупат пари за щастлив живот. Момичетата се съгласили с уговорката, че влизат в "бизнеса" за малко и колелото се завъртяло. Сутеньорът започнал да ги кара с кола по адреси, прибирал таксите от клиентите, а в края на вечерта давал на момичетата по 20-30 лева.
По-късно дошъл следващият етап. "Шефът" убедил момичетата, че е най-добре да идат в Гърция, където ще изкарват луди пари като сервитьорки, но след като минали през границата, С.Я. свалил маската и заявил, че двете момичета трябва да веднага за започнат да работят като проститутки. След няколко месеца подхвърляне от легло на легло момичетата успели да се оплачат в полицията и С.Я. бил задържан и конвоиран до Русе. 
Предстои насрочване на делото срещу него в съда.