Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза със стилно събитие 20- годишнината на своя клон в Русе. На празненството, което се проведе в хотел „Дунав Плаза”, присъстваха над 120 клиенти, партньори и приятели на банката от града и региона.

Домакинът на събитието, управителят на клон Русе и регионален мениджър за района г-н Маргарит Вутов, поздрави гостите и служителите. Той благодари на клиентите за доверието през годините и изказа признателност към всички служители на банката в Русе и региона, които превърнаха Първа инвестиционна банка в еталон при работата с клиенти.

Силвия Кацарова, трио „Хипнотик”, Ясен Зердев и Преслава Мръвкова пристигнаха в Русе специално за партито на банката и забавляваха гостите на събитието. Освен красивата заря не липсваха и други изненади. Празникът стана двоен, когато водещият Андрей Арнаудов обяви, че юбилеят на Fibank съвпада с рождения ден на неотразимата Силвия Кацарова.

20 години след откриването на клон Русе, клиентите на Fibank в района са повече от 32 000 фирми и физически лица и продължават да нарастват.