Русенският производител на стрийт и фитнес уреди „Ас-Строй“ ще бъде сред участниците на най-голямото в Европа изложение за бранша FIBO 2018. Форумът, който ще се проведе в германския град Кьолн от 12 до 15 април, събира производители на фитнес оборудване, здравословни храни и всичко, поддържащо човешкото тяло в оптимална форма. Фирмата спонсорира и свой участник в спортната програма, където Станислав Стоянов ще се състезава в дисциплината „Базови упражнения“.
Станислав е на 24 години, от Русе, взехме го във фирмата дългосрочно, за да работи и в двете направления - освен че ще представя материали и каталози на фирмата, ще участва с рекламна цел и в една от двете дисциплини от спортната надпревара, съпътстваща изложението, обясни собственикът на „Ас-Строй“ Асен Тодоров.
Това ще бъде първият сериозен опит на русенската фирма да стъпи на европейския пазар за стрийт и фитнес оборудване. Макар че този пазар у нас е в подем и уреди на „Ас-Строй“ могат да се видят по площадките на доста родни градове, амбициите на компанията не се ограничава само с България. Към момента са правени малки продажби единствено към Румъния и сега се търси по-сериозен пробив.
Освен стрийт уреди „Ас-Строй произвежда всякакви детски съоръжения с продуктори сертификати за безопасност, спортни съоръжения, градско и парково оборудване, каси и сейфове и др.