Всички посетители на Мол Русе ще могат да се включат на 6 и 7 април в празничната програма, която търговският център организира по повод великденските празници.
Тръгвайки по стъпките на червеното яйце, посетителите ще имат възможност да получат своята сладка награда. Услужливи великденски помощници ще подсказват на участниците кой е верният път.
В двата дни най-артистичните ще могат да се включат в ателието за оцветяване на великденска украса, която след това да отнесат у дома. В допълнение, като подарък, ще получат и вкусен мини-козунак. А за още по-сръчните на 6 април, на последния етаж в Мол Русе ще има работилница за оцветяване на празнични глинени фигурки.
По традиция и в празничната събота - седми април, група за детски театър „Камила“ ще организират великденско ателие за малки майстори. А съвсем извънредно, отново на седми април, „Научна работилница за малки изследователи“ гостува с великденско научно шоу, за да покажат нови експлозии и магически трикове с яйца.
Последната изненада във великденската програма е EVA album tour. Всички почитатели на лъчезарната и цветна звезда от пародийния уебсериал „Кифла“ - Ева Георгиева-ЕVA, ще имат възможност лично да се срещнат с нея на шести април, от 12 часа на последния етаж в Мол Русе, да се снимат с нея и да получат автограф.
Пълната програма за събитията ще бъде публикувана в интернет страницата на търговския център www.mallrousse.bg, на профила в социалните мрежи - www.facebook.com/MallRousse и в печатните рекламни материали.
Великденските празници при нас са различни! Очакваме ви, казват от Мол Русе.