ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА НОМЕРА ПО ЖЕЛАНИЕ ЗА СЕРИЯ КВ ОТ 4400 ДО 5000 ПРИЕМА КАТ от 2 март. Те ще се приемат в сектор "Пътна полиция", на гише №11, до изчерпване на номерата от списъка или до приключване на серията.
33-ГОДИШЕН МЪЖ БЕЗ КНИЖКА е заловен с фолксваген с френски номера, които обаче били от друга кола. Случаят е препратен на прокурор.        
КРАДЕЦЪТ НА УДАРЕНО В КАТАСТРОФА дайхацу е открит от служители на Първо РУ. Автомобилът бил отмъкнат в периода 26 януари-9 февруари от отбивка на бул. на бул. "Цар Освободител". При последвалото издирване в кражбата е уличен 33-годишен русенец, който се канел да продава колата на части.
23-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА БМВ е заловен зад волана след употреба на амфетамин и канабис. На водача e съставен акт и е предаден на съд.
15 ИЗЛИЗАНИЯ ИМА ПОЖАРНАТА В РУСЕ за пожари, инциденти и съдействия за изваждане на закъсали и бедстващи хора и автомобили в снежния понеделник. Огнеборците са участвали и в транспортирането на пациенти от региона до УМБАЛ "Канев" за хемодиализа по график. Имат и пет повиквания за запалени сажди в комини.