С 1.64 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ е заловен да управлява пежото си 23-годишен шофьор. Засечката с полицията е станала в петък в 1.25 часа след полунощ на ул."Чипровци", където редовно патрулира екип на КАТ. Книжката на водача е отнета, номерата на колата са свалени, а той е изпратен за кръвна проба.
18-ГОДИШНО МОМЧЕ е спипано да кара ауди в едногодишния срок след отнемане на книжката му за алкохол.
"БМВ 318" Е ОТКРАДНАТО от паркинга на бл.11 в "Дружба 3" вечерта в събота. Около 2 часа собственикът си потърсил колата, но не я намерил и подал сигнал в полицията.
"МЕРЦЕДЕС" И "ФИАТ" СА ГОРЕЛИ в Екзарх Йосиф в събота в 10.30 часа. Собственикът на двете коли обяснил на пожарникарите, че предишния ден е извършвал ремонт на едната кола и вероятно причина за пожара е станало късо съединение. 
ОГНЕБОРЦИТЕ СА ГАСИЛИ ДВА ЗАПАЛЕНИ комини в бл."Ловеч" на ул. "Изола планина" и на бл."Сранджа планина" в "Родина" в събота и неделя.
СИГНАЛ ЗА ПОЖАР в приюта "Добрия самарянин" е вдигнал екип на Втора пожарна служба в събота след 22 часа. При пристигане на адреса пожарникарите установяват, че сигналът е лъжлив и след като са извършили обстойни проверки в сградата на приюта и двора около него, си тръгнали.